Sct. Anna park

Bogense Boligforening er netop blevet færdige med at bygge på Sct. Anna park

Vi har bygget 36 nye familie boliger, hvor det tidligere Bogense Sygehus lå placeret. Boligerne blev klar til indflytning 1. november 2017. Den nye afdeling består af 2 og 3 værelses lejligheder fordelt i 4 punkt-huse med hver 9 boliger og selvstændig elevator.

Boligerne er indrettet, så der er mulighed for efter eget valg, at inddrage noget af arealet til endnu et værelse. Der er lagt vægt på lejlighedernes fleksibilitet, så beboernes behov tilgodeses bedst muligt.

Alle lejemål er udstyret med køle/frys, emhætte, integreret opvaskemaskine, integreret ovn og induktions kogeplade. Inventaret er udført i lyse materialer og lejlighederne er konstrueret, så der trænger mest muligt lys ind igennem stue og entre.

Fra terrassen er der mulighed for at kigge ud over vandet og til de grønne arealer imellem de enkelte blokke. Der hører et selvstændigt skur på 5 m2 til hver bolig og derudover er der mulighed for cykelparkering.

Her kan ses et par billeder fra indflytningen, som var et virvar af håndværkere, der havde travlt med de sidste ting, samtidig med at flyttebilerne ankom. Men ved fælles hjælp og god vilje gik alt op i sidste ende. 

Afd 26 Indflytning 2  Afd 26 Indflytning 1

Afd 26 Indflytning 3  Afd 26 Indflytning 4

Afd 26 Indflytning 5  Afd 26 Indflytning 6

Udlejningen af boligerne i Sct. Anna park 

De fleste af boligerne er lejet ud, men det er stadig muligt at komme i betragtning til en af disse boliger. De der er interesserede, kan få en rundvisning i en lejlighed, så man kan se hvordan boligerne inde fra, før man beslutter om det skal være ens kommende hjem.

Hvis man har lyst til at få en af boligerne, så kontakt vores kontor. Selvom man ikke står på vores venteliste, kan der alligevel være en mulighed for at komme i betragtning, så ring til kontoret og hør nærmere om mulighederne.

 

Skt Annae Visiualisering

Se tegninger og beskrivelser her.

 

Billeder fra byggefasen 

Afd 26 Skt Anna Park 060617 1 Afd 26 Skt Anna Park Collage 2

Rejsegilde

Fredag d. 21. april 2017 - i noget rigtigt koldt og blæsende aprilvejr, bød formanden for Bogense Boligforening, Klaus Bentzen, velkommen til rejsegilde på Sct. Anna park, som hastigt skyder i vejret.

I sin tale kom formanden bl.a. ind på samarbejdet med entreprenør Skjøde Knudsen, Skala Arkitekterne, Nordfyns kommune, de lokale håndværkere, Dan Mark Ejendomme og Boligkontoret Danmark m.fl. og takkede dem alle for det gode samarbejde, der har muliggjort dette flotte byggeri. 

Hvis der var nogle af de mellem 80-100 fremmødte, der havde håbet på en besigtigelse af byggeriet, måtte Klaus Bentzen skuffe dem, da byggeriet stadig først og fremmest er en byggeplads, men han kunne fortælle, at der bliver afholdt et åbent hus senere, når byggeriet står færdigt til efteråret, hvor alle er velkomne.

Der var ligeledes taler ved Erik Dengsø, fra entreprenør Skjøde Knudsen A/S og ved forretningsfører Kim Johansen, Boligkontoret Danmark.

Da forsamlingen havde råbt de sig tilhørende HURRA'er, var der fra den til lejligheden opstillede pølsevogn, pølser og sodavand ad libitum, som det sig hør og bør til et rigtigt rejsegilde.

Droneoptagelser af byggeriet

Vi lagde jævnligt drone optagelser ud fra vores Sct. Anna byggeri. Fra drone perspektiv kan man virkelig se bygningernes fantastiske beliggenhed tæt på strand og vand.

Se filmene her:

Den nyeste, film nr. 5, er filmet d. 28. januar 2017:

Film nr. 5:                                                 Film nr. 4:

Bogense Youtubefilm 5   Bogense Youtube Film 4 (1)

Film nr. 3:                                                  Film nr. 2

Bogense Youtube Film 3   Bogense Youtube Film 2

Film nr. 1

Bogense Youtube Film 1

 

 

 

Info om foreningen

Bogense Boligforening er en boligforening med 11 afdelinger med i alt 365 lejeboliger.

Boligerne udlejes i samarbejde med Boligkontoret Danmark.

Find os her

Find Os Paa Facebook

Søg blandt alle ledige almene boliger her:

Wwwdanmarkboligdk